دوربین مداربسته

در حال نمایش 9 نتیجه

شخصی به نام والتر بروش مخترع دوربین مداربسته بود.

با توجه به اطلاعات به دست امده دوربین مدار بسته اولین بار در سال ۱۹۴۲ ارتش آلمان برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 در ایستگاه پرتاب این موشک نصب شد. دوربین Vericon هفت سال بعد در آمریکا با نام سیستم‌های مدار بسته تجاری به بازار آمد. استفاده از این دوربین‌ها در دولت آمریکا نیازی به مجوز دولتی نداشته‌است.

و اما نخستین دوربین‌های تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ شرکت “Axis” با استفاده از پایه نرم‌افزاری لینوکس (Linux ) تولید شد، این دوربین‌ها باتوجه به استانداردهای HTTP و RTSP طراحی گردیده بود و از استانداردهای IP برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده می‌کرد.

دوربین‌های مداربسته غالبا برای فضاهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند و باتوجه به محیط انواع مختلفی دارند. این دوربین‌ها انواع دوربین‌های ویدئویی یا دوربین‌های دیجیتال دارند که در بازار وجود دارد.

دوربین‌های مداربسته بر اساس شکل ظاهری و کارایی نامگداری و طبقه بندی میشوند.

دوربین‌های تحت شبکه از نظر رزولوشن تصویر سطح بسیار بالاتری را نسبت به دوربین‌های آنالوگ دارند.

گرچه دوربین‌های آنالوگ قابلیت‌های اولیه‌ای در این زمینه دارند اما قابلیت‌های اصلی پردازش تصویر (تشخیص صورت، پلاک خودرو و …) فقط در دوربین‌های تحت شبکه قابل دسترسی هستند.

با توجه به استفاده دوربین‌های تحت شبکه در زمینه شبکه‌های دیجیتال، این دوربین‌ها انعطاف‌پذیری و امکان گسترش بسیار بالاتری دارند.

و همچنین از نظر قیمت، هزینه دوربین‌های آنالوگ ب پایین‌تر از دوربین‌های تحت شبکه است.

دوربین‌های آنالوگ ساختار نصب و نگهداری بسیار ساده‌تری دارند و پیچیدگی فنی کمتری دارند.

قاب اصلی و قاب پوششی (بیرونی) که در بدنه دوربینهای مدار بسته استفاده میشود نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب می‌شود.

بخش‌های الکترونیکی دوربین:سنسور، بورد اصلی، کانکتور و بورد تغذیه لنز زوم یا موتور دار دوربین مداربسته نوعی از لنز است که شرایط تغییر فاصله کانونی و مرکزی و زاویه دید دوربین را از راه دور مهیا می‌کند.

لنزهای زوم دارای فوکوس خودکار هستند.

اندازه چیپ تصویر دوربین‌ها محدود و کوچک است. این موضوع باعث خواهد شد تصویر تشکیل شده بر روی چیپ تصویر بسیار محدود باشد. برای برطرف کردن این مشکل باید از وسیله ای برای متمرکز کردن نور بر روی چیپ تصویر استفاده شود. به این وسیله لنز می‌گویند.

لنز دوربین‌های مداربسته معمولاً از یک یا چند عدسی تشکیل شده که با توجه به فاصله کانونی، قسمت مشخصی از تصویر رو به رو را بر روی چیپ تصویر ایجاد می‌کنند. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد تصویر را کمتر متمرکز می‌کند و زاویه دید دوربین کمتر خواهد بود. از طرفی در دو دوربین با لنزهای با فاصله کانونی ثابت دوربینی که چیپ تصویر بزرگ‌تری داشته باشد تصویر را با زاویه بیشتری نشان می‌دهد.

انواع لنز دوربین‌های مداربسته:

لنزهای fix

لنزهای fix صنعتی

لنزهای fix مینی کمرا

لنزهای (varifocal) فاصله کانونی متغیر

لنزهای (motorize) موتور دار

محصولات دوربین مداربسته پارسیان:

این محصولات شامل دو بخش مهم دوربین مداربسته و ضبط‌کننده می‌باشند که با امکانات مختلف در اماکن گوناگون همچون درب ورودی ساختمان‌ها و پارکینگ ( دوربین پلاک خوان ) مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع دوربین‌های مداربسته:

انواع ضبط کننده:

فهرست